Asset Tracking

Solutions for Powered and Non-Powered Assets

HublogiQ biedt u de grootste keuze aan batterij-gevoede tracking apparatuur met een levensduur tot 12 jaar. Ideaal voor het volgen en monitoren van bedrijfsmiddelen zonder stroombron, zoals pallets, bakken of scheepscontainers. Daarnaast heeft HublogiQ alle kennis en ervaring om uw voertuigen realtime te monitoren en te lokaliseren met GPS. Dit geldt ook voor alle overige apparatuur, machines en zwaar materieel.
Previous
Next

Mogelijkheden

Voor het volgen en opsporen van uw waardevolle spullen zijn er legio mogelijkheden maar laat u niet alleen leiden door de prijs. Er zijn veel elementen waar u goed over moet nadenken, we noemen er een paar:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de keuze van de juiste hardware. 

In onze webshop treft u een scala van producten die eenvoudig te koppelen zijn aan ons platform. En als u toch bezig bent met asset-tracking, denk ook eens aan de combinatie met uw telematica in uw voertuigen. Bij HublogiQ kunnen we dit eenvoudig combineren in 1 platform en hoeft u dus niet op 2 verschillende platformen in te loggen

Altijd de beste en voordeligste oplossing

Onze adviseurs helpen u altijd op weg naar de beste oplossing.

Neem contact op!

Of u nu iets wilt weten over onze producten of wilt bespreken hoe IoT kan worden toegepast op alles wat u zich maar kunt indenken, wij weten er alles van. Elk vraagstuk dat met IoT kan worden beantwoord, past bij ons.

DutchEnglish