Smart City

Mogelijkheden

Een slimme stad (smart city) is een stad waarbij informatietechnologie en het internet der dingen gebruikt worden om de stad te beheren en te besturen. Doel van een slimme stad is de levenskwaliteit te verhogen door de stad effici├źnter te organiseren en de afstand tussen de inwoners en het bestuur te verkleinen. Onderdelen van de stad worden dan verbonden via een netwerk van sensoren.

HublogiQ heeft veel ervaring opgedaan met dergelijke projecten; denk aan het monitoren van de luchtkwaliteit, waterkwaliteit, temperatuur en luchtvochtigheid maar denk ook aan slimme verlichting en het monitoren van bruggen en gebouwen.

HublogiQ is tevens partner van KPN voor de ontwikkeling van smart city diensten en daarvoor maken we graag gebruiken van het uitstekende netwerk van KPN voor LoRaWAN oplossingen.

Altijd de beste en voordeligste oplossing

Onze adviseurs helpen u altijd op weg naar de beste oplossing.

Neem contact op!

Of u nu iets wilt weten over onze producten of wilt bespreken hoe IoT kan worden toegepast op alles wat u zich maar kunt indenken, wij weten er alles van. Elk vraagstuk dat met IoT kan worden beantwoord, past bij ons.

DutchEnglish