DutchEnglish

Telematics

Mogelijkheden

De specialiteit van HubLogiQ; wij garanderen u de beste oplossing voor het monitoren van al uw voertuigen en machines in uw organisatie. U heeft de volledige vrijheid om de volgende elementen af te nemen bij HublogiQ:

  • Hardware
    Wij werken onder andere met de nummer 1 leveranciers op het gebied van hardware; nl. Teltonika en Digital Matter. Wij weten alles van de juiste configuratie van deze hardware en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.
  • Software/Platform

    HublogiQ is gecertificeerd partner van Gurtam, een platform met ongekende mogelijkheden en zeer gebruiksvriendelijk. Klik hier om te lezen wat onze klanten ervan zeggen. configuratie van deze hardware en zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

  • Installatie

    Of het nu gaat om de installatie in een oude Landrover Defender of de nieuwste Mercedes, of zelfs een luxe boot, wij kunnen de installatie zelf verzorgen. Met meer dan 10 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u het toch zelf uitvoeren of wilt u een uitgebreide uitleg van ons? HublogiQ is flexibel en u bepaalt.

Altijd de beste en voordeligste oplossing

Onze adviseurs helpen u altijd op weg naar de beste oplossing.

Neem contact op!

Of u nu iets wilt weten over onze producten of wilt bespreken hoe IoT kan worden toegepast op alles wat u zich maar kunt indenken, wij weten er alles van. Elk vraagstuk dat met IoT kan worden beantwoord, past bij ons.